2012. január 31., kedd

Jól fogy az útikönyv! Merre legközelebb?

Bizony, jól fogy - persze a hazai viszonyokhoz mérten. Aki ismeri a hazai könyvpiacot, az ismeri az átlagos fogyási statisztikákat is. Nos, én ismerem, így különösen örvendtem, hogy az első hónapban (december) az útikönyv jól teljesített (köszönet a fotóért!). Óriási baráti ölelés minden áldott Olvasómnak! (A következő könyv megjelenése kizárólag rajtuk múlik.)A nagykereskedői fogyásjelentések szerint 500 példány kelt el a Toszkána - Utazik a család című beszámolóból / útikönyvből az első hónapban. (Sebestyén Balázsból és Stohl Buciból valamivel több, de sebaj...)

Bízom a további nagyszerű apadásban, annak nyilvánvaló tudatában, hogy a karácsony kiemelt időszak nem pusztán a zoknik és a nyakkendők, hanem a könyvek piacán is.

Januárban az első vonatkozó előadás is lezajlott. A veszprémi felkérést örömmel vettem, ím a dokumentáció (köszönöm a felkérést és a fotókat!).Közben azon morfondírozok, hová legközelebb? Skócia? Lengyelország? Portugália? Ausztria? Esetleg vissza Olaszország, és egy Umbria / Marché / Emilia-Romagna tengelyt feltérképezni? Kérek javaslatokat!

7 megjegyzés:

 1. Olaszország! Természetesen. :)

  VálaszTörlés
 2. Toscana után Provance lenne ildomos.....

  VálaszTörlés
 3. Marche! Sokan nem ismerik errefelé, pedig gyönyörű!
  Nálunk még nem jelent meg könyv erről a régióról.

  VálaszTörlés
 4. Andalúzia, (Spanyolország), Kalifornia, Tahiti és Hawaii.

  VálaszTörlés
 5. Írország, Skócia, Új-Zéland, Madeira.

  VálaszTörlés
 6. Kanári-szigetek, Ibiza és Mallorca, Kréta, Szantoríni, Szicília

  VálaszTörlés
 7. Umbria tartomány. Olaszország zöld szíve. Toszkána mellett az utazási irodák együtt is szokták hirdetni, hogy Toszkána és Umbria.

  VálaszTörlés